Wat breng je mee naar een baby spa?

Een bezoekje aan een baby spa is voor ouders natuurlijk een ideale uitstap om naar uit te kijken. Je wil natuurlijk weten wat je zelf allemaal moet meebrengen en wat niet.

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel: gewoon je verzorgingstas met een schone luier en kleertjes.

Wij zorgen namelijk voor het volgende:

  • Zwemluier en zwemluierbroekje

Tijdens het floaten krijgt jullie baby een zwemluier en zwemluierbroekje aan. De zwemluier zorgt voor extra bescherming. Het zwemluierbroekje maakt het geheel mooi af. Het oog wil namelijk ook wat. Jullie hebben natuurlijk ook de mogelijkheid om een zwemluierbroekje bij ons aan te schaffen, waarmee je nog heel wat maanden plezier zal hebben.

 

  • Floatband

Om te kunnen floaten krijgt je baby een veilige floatband. Voor baby’s van 2 weken tot ongeveer 7 maanden oud gebruiken we nekbanden en voor baby’s van 7 tot 12 maanden  gebruiken we chestbanden.

 

  • Handdoek en tetradoeken

Na ongeveer 15 à 20 minuutjes floaten in het warme water halen jullie je baby uit de baby spa en kunnen jullie de baby vlug drogen met tetradoeken en handdoeken die voorzien zijn.

Al het materiaal wordt na elke sessie gewassen, zodat er voor elke baby heerlijk en proper materiaal is. We reinigen al ons materiaal met ecologische producten. Deze zijn geschikt voor baby’s met een gevoelige huid.

 

  • Massageolie

Tijdens de massage maken wij gebruik van natuurlijke huidverzorgingsproducten van Naïf. Deze zijn goed voor alles en iedereen: de natuur, je kinderen en jezelf. Ze gebruiken natuurlijke ingrediënten, natuurlijke verpakkingen en een natuurlijke look. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor de gevoelige huid. Mocht je na afloop van de sessie enthousiast zijn over deze producten dan kan je zelf ook een flesje aankopen, zodat je thuis lekker kan blijven genieten.

 

Het enige wat je dus eigenlijk nog moet meenemen zijn je eigen spullen. Denk aan een schone gewone luier, (schone) kleertjes voor na de sessie en eventueel een speentje. En veel ouders vinden het natuurlijk geweldig om foto’s en video’s te maken van het bezoek, dus zorg voor een opgeladen telefoon of camera.

 

Mocht je nog vragen hebben, kun je ons natuurlijk altijd contacteren.

Kun je niet wachten om (nog eens) langs te komen?

Tot snel!