Floating op maat van de baby…

Te veel prikkels vermijden in een baby spa.

Een bezoekje aan onze baby spa zorgt voor een unieke en intieme ervaring voor zowel jullie als ouders als voor je baby. Het doel van dit bezoek is een momentje van rust en ontspanning, je batterijen terug opladen. Het is daarom belangrijk dat de baby’s zo min mogelijk worden afgeleid door prikkels tijdens een bezoek.

Beperken van prikkels bij het floaten.

Niet alle baby’s reageren op dezelfde manier. De ene baby kan natuurlijk meer prikkels verwerken dan de ander. Sommige baby’s zijn juist extreem gevoelig voor prikkels. Daarom kijken we eerst heel goed naar jullie baby en passen onze sessie aan aan de behoeften van jullie baby. We zorgen dus voor een ‘sessie op maat’.

 

 

De ene baby komt heerlijk tot rust tijdens het floaten. Soms vallen ze zelfs in slaap. In dit geval proberen wij de prikkels te beperken. We laten de bubbels en de lampjes in het badje uit en laten de baby heerlijk genieten. Voor sommige baby’s voelt het namelijk alsof ze weer even terug in de baarmoeder zijn en dit voelt natuurlijk vertrouwd en fijn aan.

Maar er zijn ook baby’s die er een echt slagveld van maken. Ze spartelen dan heerlijk rond in het badje en genieten zichtbaar van de sessie door te lachen en geluidjes te maken. We kiezen er dan vaak voor om op een gegeven moment de bubbels en lampjes aan te zetten.

 

 

 

 

 

Wij vermijden te veel prikkels.

In onze baby spa proberen wij de prikkels zo veel mogelijk te beperken. Je zal dus ook zien dat we gekozen hebben voor pastelkleuren en niet voor al te felle kleuren. Het doel van deze wellness is ontspannen.

We vragen om maximaal met 2 volwassenen per baby te komen. Een ander (jong) kind kan voor afleiding zorgen waardoor de baby overprikkelt kan worden tijdens zijn/haar sessie. Op deze manier proberen we het zo rustig en zen mogelijk te houden in onze baby spa.